Cleaning 0 New Mommy Survival Kit Must Haves

Ankomsten av den nya bebisen är spännande, så du kan räkna med många besökare den första tiden som vill träffa den lille. Det kan verka lite skrämmande när försöker anpassa dig till livet som nybliven mamma, men det finns en del saker som du kan göra för att ta bort pressen av att ha gäster hemma hos dig. Här är några tips att ta i akt.

 

Bunkra upp med väsentligheter

Även om det är enklare sagt än gjort så är organisering nyckeln till framgång, så bunkra upp med väsentligheter som du kan behöva för dina gäster. Förpackningar med kakor är ett bra val, eftersom att hållbarheten är lång. Så köp ett par paket och försök att inte äta upp alla själv. Dettol® Power & Pure Universal Cleaning Wipes är ett måste för nyblivna mammor; när de används som föreskrivet dödar de 99,9% av alla bakterier. Ha ett par paket på lite olika ställen i huset för att desinfektera ytor, städa upp olyckor eller för en snabbstädning innan gästerna anländer.

 

Håll det enkelt

Har du inte tid att städa hela huset? Vi klandrar dig inte. Det är lätt att hushållssysslorna byggs på när du är upptagen med att vara en nybliven mamma. Istället för att oroa dig om sysslorna, överväg att underhålla dina gäster eller fokusera på några snabba och enkla sätt för att få ditt hem redo för gäster. Dammsuga vardagsrummet eller snabbt torka av en byrå eller handfaten med desinfekterade städservetter för att förbereda för gästerna på nolltid.

 

Förfina badrummet

Att förbereda badrummet på gäster kräver lite mer uppmärksamhet, speciellt om du ska ha övernattande gäster, men genom att välja rätt städ-produkter kan hjälpa dig och göra jobbet lite enklare. Använd desinfekterade städservetter för att städa badrummet och döda bakterier på samma gång. Dettol® Power & Pure Universal Cleaning Wipes kan användas för att städa av handfatet, kranar, kakel och badrumsgolvet – bara att slänga den använda servetten i sopporna när du är klar med den

 

Personlig hygien

Be gäster att tvätta händerna när de kommer hem till dig. Nyfödda är mycket mer benägna att dra på sig sjukdomar som finns runtomkring på grund utav att deras immunsystem inte är fullt utvecklat än. Så be dina vänner som kanske är sjuka att skjuta fram sitt besök tills de mår bättre igen.1 Bunkra upp badrummet med en bra handtvål, till exempel Dettol® No-Touch kontaktfria handtvål. När den används som föreskrivet dödar den 99,9% av alla bakterier och försök att inte skämmas över att be dina gäster om att tvätta händerna – du försäkrar dig bara att din bebis är lycklig och hälsosam. Du är inte den första nyblivna mamman att göra detta.

 

Förhoppningsvis så kommer de här städtipsen att göra förberedningen för gäster snabb och stressfri. Kom ihåg, att ha gäster ska vara kul, så fokusera på att städa de väsentliga delarna av ditt hem effektivt och inte sätta så mycket press på dig själv utan njut av att introducera din nya bebis för vänner och familj.

 

1http://www.babycentre.co.uk/l25010361/handling-visitors-with-a-newborn-photos