städtips

Att hålla en ren hemmiljö som ny och arbetande förälder kan definitivt kännas som en skrämmande uppgift i början. Ta del av dessa städtips för arbetande och upptagna föräldrar från Dettol ® för att hålla ditt hem rent och spendera mer tid med dina nära och kära. Här är de tre bästa städtipsen, som kan hjälpa till att skapa och hålla en ren hemmiljö:

  1. Skapa ett städschema som fungerar för dig. Detta är speciellt viktigt för upptagna föräldrar. När bebisen väl kommer, är organisering det viktigaste för att bibehålla de dagliga städsysslorna i huset samtidigt som du vill tillbringa så mycket tid som möjligt med din nya bebis. Sprid ut städsysslorna över veckans alla dagar och ägna en viss tid åt städning under helgen. Detta gör att du kan tillbringa så mycket tid som möjligt efter arbetstimmarna med din lilla.
  2. Upptäck sätt att multi-taska. Risken finns – även med bra organisering – att du fortfarande kommer känna att det finns för lite tid åt att ge huset den städning det behöver och vad din bebis förtjänar. Det är här Dettols produkter kommer in. Vårt sortiment av decinferande medel kan spara dig värdefull tid som du kan tillbringa med din lilla älskling. 
  3. Involvera din bebis i dina sysslor. När det är möjligt, försök att hålla din bebis involverad när du har sysslor att göra. Till exempel, när du viker tvätt, varför inte ge din bebis en leksak att pilla på? Du kan gå igenom dina sysslor på nolltid, samtidigt som din bebis håller sig sysselsatt och underhållen, och du kan fortfarande hålla ett öga på dem.

Om du följer dessa enkla steg kommer ditt liv som förälder underlättas väldigt mycket. Att vänja sig vid att hålla sitt hem rent med en ny, underbar bebis och sitt gamla, hektiska schema att jobba runt kommer att ta sin tid. Om det känns svårt i början: fortsätt bara! Innan du vet ordet av kommer du, med hjälp av dessa tips och en bit av din uthållighet, spara så mycket tid på att städa så du har mer tid än någonsin för det viktigaste av allt: att njuta av alla de underbara små ögonblicken om du får dela med din lilla.